Diamed promovira i distribuira opremu najpoznatijih svjetskih proizvođača iz medicinskog i kozmetološkog područja.
Pon - Pet: 8:00 - 17:00 Sub - Ned: Skraćeno
+385 12921196 098 419 339
Naš E-mail: id@diamed.hr

Nove objave

Tel: +385 12921196 Mob: +385 98 419339
Pon - Pet: 8:00 - 17:00 Sub - Ned: Skraćeno
Naš E-mail: id@diamed.hr

Juliet

Precizan i efikasan medicinski laser Asclepion kompanije, kojim se upravlja putem iPad Applikacije za promjenu brzine rada.

asclepion-proizvodi

Većina urogenitalnih bolesti povezanih s menopauzom prati smanjenje proizvodnje estrogena iz jajnika. To uključuje postupno stanjivanje genitalnih epitelnih tkiva, sluznice vagine i vulve, koje smanjuju debljinu i vlažnost te postaju krhkiji, razdražljiviji i osjetljivi na traumu.

Hormonska terapija već je dugo vremena zlatni standard za simptome u postmenopauzi. Urološki simptomi poput stresne urinarne inkontinencije koji proizlaze iz porođaja i prirodnog procesa starenja te utječu na strukturu zdjeličnog dna, povijesno su liječeni operativnim zahvatom koji obnavlja vaginalnu anatomiju.

Oprema

Juliet

Žene koje su podvrgnute menopauzi često imaju niz simptoma, uključujući suhoću vagine, svrbež, bolne odnose, loše podmazivanje, smanjeni libido i slabu elastičnost i tonus vaginalnih mišića.

Ovo se stanje opisuje i kao atrofija vagine, a slijedi smanjenje proizvodnje estrogena iz jajnika, a nalazi se u 10-40% žena u post-menopauzi. To uključuje postupno stanjivanje genitalnog epitelijskog tkiva, sluznice vagine i vulve koja smanjuje debljinu i postaje krhka, razdražljiva i osjetljiva na traumu.

Brz, bezbolan, diskretan i jednostavan za upotrebu

Nije potrebna anestezija

Bez operacija, minimalno vrijeme zastoja

Nema rizika od infekcije ili krvarenja

Juliet-by-Asclepion
Juliet-aplikatori
Prednosti

Tretman

Julija je minimalno invazivan tretman, čiji je cilj vratiti izvorni metabolizam vezivnog tkiva poticanjem proizvodnje novog kolagena.

Pakiranje za jednokratnu upotrebu

Jamči higijenu i sigurnost

Jednostavno zakrenite optički prsten za maksimalnu udobnost pacijenata

Frakcijski aplikator s tačkom 13x13 mm i promjenjivom brzinom pokrova

Ablativni aplikator s promjenjivom veličinom točke 1-6 mm