Diamed promovira i distribuira opremu najpoznatijih svjetskih proizvođača iz medicinskog i kozmetološkog područja.
Pon - Pet: 8:00 - 17:00 Sub - Ned: Skraćeno
+385 12921196 098 419 339
Naš E-mail: id@diamed.hr

Nove objave

Tel: +385 12921196 Mob: +385 98 419339
Pon - Pet: 8:00 - 17:00 Sub - Ned: Skraćeno
Naš E-mail: id@diamed.hr

MeDioStar NeXT PRO

Najveća veličina pečata dostupna na tržištu i tretmani brže nego ikada
Probajte već danas moć izvanrednog iskustva uklanjanja dlaka.

asclepion-proizvodi

Učinkovitost valne duljine Alex 755nm lasera zadovoljava najnovija diodna tehnologija. Jedinstvena kombinacija koja omogućuje profesionalne rezultate i na tanjim i svjetlijim dlakama.

Novost na trzistu je i XL aplikator sa veličinom spota od 9cm2 i 3cm2 koji omogućava veoma duboko prodiranje laserske zrake i nezaobilazan je za područja gdje su folikuli smješteni na većoj dubini poput muških leđa.

Novi redizajnirani HP aplikator omogućava extremno kratke impulse pri visokim energijama u svrhu efikasnog uklanjanja svijetlih i tankih dlačica.  Najbolji izbor za korisnike koji su na početku posla u uklanjanju dlaka  i željom da se koriste sa najnovijom tehnologijom. Pouzdan, bez tekućih troškova, nadogradiv, jednostavno potpuno rješenje za uspjeh!

Oprema

Brže nego ikad

Novi MeDioStar NeXT XL ima najveći pečat dostupan na tržištu, i nudi izvanredno iskustvo uklanjanja dlaka pri najvećoj brzini. Zahvaljujući načinu tretmana „SmoothPulse“ nije samo brži nego ikad već je potpuno bezbolan. Novi sustav hlađenja kože omogućuje vrlo učinkovito pred-hlađenje epiderme, štiti od rizika opeklina i omogućuje tretman u bilo kojem smjeru. To jamči najveću udobnost i za pacijenta i za doktora. XL-S i XL-L aplikatori su posebno dizajnirani za tretman većih i manjih područja.

Podpuna fleksibilnost koja vam je potrebna u veličini XL:

NAJVEĆI PEČAT NA TRŽIŠTU

Tretira sve tipove kože TIJEKOM CIJELE GODINE

„SMOOTH PULSE“ NAĆIN ZA BEZBOLNI TRETMAN

INTEGRIRAN 360 ° SUSTAV ZA HLAĐENJE KOZE

BEZ DODATNIH TROŠKOVA

MeDioStar-NeXT-PRO
Trolley-Mediostar-next-pro
Prednosti

Alex je bio DOBAR
Napravili smo ga još i boljim!

GENERACIJA NEXT ALEX

MeDioStar NeXT Alex donosi Alexandritovu valnu duljinu i najnoviju Diodnu tehnologiju u jednom aplikatoru, kombinirajući učinkovitost od visoke apsorpcije u melaninu Alex lasera sa svima prednostima Diodne tehnologije . Zahvaljujući vrlo selektivnoj 755 nm valnoj dužini, može se liječiti čak i tanje i svijetlije dlake sa najboljim rezultatom. „SmoothPulse“ način rada omogućuje brzo i bezbolno liječenje, a integrirani sustav za hlađenje kože jamči najvišu sigurnost tretmana. Dokazana pouzdanost diodne tehnologije osigurava optimizaciju postupka liječenja (nema vremena zagrijavanja) i nema tekućih troškova.

Povratak ulaganja nikada nije bilo tako jednostavan i brz.

VISOKO UČINKOVIT NA TANJE I SVIJETLIJE DLAKE

MOGUČE SE LIJEČITI KOŽU DO IV TIPA

INTEGRIRAN SUSTAV ZA HLAĐENJE KOZE

„SMOOTH PULSE“ NAĆIN ZA BEZBOLNI TRETMAN

NAJBRŽI POVRAT INVESTICIJE